Manel Masià, president local del PDeCAT ha destacat la importància de comptar amb “un grup de treball potent” per crear “un partit des de la base”. Per fer-ho apunta que “pentinaran la ciutat, els carrers, entitats i cadascun dels barris”, per saber que és el que volen els ciutadans i construir un “projecte conjunt” per Amposta. Masià va remarcar també que la nova seu “està oberta a la ciutat” i que vol esdevindre un espai de diàleg.

D’altra banda, el coordinador organitzatiu del PDeCAT, David Bonvehí, es va mostrar molt satisfet de comptar amb una nova seu, tot recordant que “és una de les primeres 15 seu que s’obriran al país” i que forma part del projecte d’emancipació del partit. Bonvehí també va posar l’accent en què les Terres de l’Ebre és un dels territoris que compta amb més afiliats i on es treballa sense descans en el creixement del partit, tant a nivell local com nacional.