Aquesta serà la primera de moltes xerrades preparades per reflexionar quina societat volem, com seran les pensions o com atraiem o retenem talent al territori i a la ciutat. Totes aquestes reflexions ens han de fer útils per fer un bon programa polític i una opció vàlida per la societat ampostina i ebrenca.

En la xerrada sobre la dona hem invitat a Beth Abad, senadora a Madrid, amb una visió més global de la dona i la societat. També parlarà la Carme Valls, que ens parlarà sobre la dona i les terres de l’Ebre i l’Annabel Marcos, que ho farà des d’una vessant més local i personal. Moderarà Eva Panisello.

Aquestes jornades/reflexions estan enmarcades dins del programa de treball de l’executiva del PDeCAT d’Amposta, la qual està accelerant el procès de primàries i d’altres projectes per arribar preparats a les Municipals al 2019