Divendres passat a les 20:00 en assemblea els associats del Partit Demòcrata d’Amposta vàren donar el tret de sortida per triar el seu cap de llista.

A partir d’ara, el procès és monitoritzat per serveis centrals del partit qui vetllarà pel bon funcionament i la transparència de les eleccions. La data escollida és el 13 d’abril, i comptarem amb la presència confirmada de Mònica Sales, Ferran Bel, Marta Pascal i David Bonvehí.

Comencen el treball per les municipals de 2019 amb les jornades “Reflexions per una millor ciutat”.

Acorden realitzar més accions a carrer com per exemple el record als nostres presos polítics i exil·liats amb la pintada a d’un megallaç a Amposta aquest passat diumenge.

Amb la mirada posada en les municipals de 2019 l’assemblea d’Amposta endegem el procès de primàries per escollir el nostre cap de llista. Encarem les eleccions amb un esperit renovador, per visualitzar la feina feta durant aquests últims mesos i amb un afany d’escolta activa de les persones d’Amposta.
Volem escoltar a gent de totes les ideologies, sectors i espais per millorar el contingut del nostre programa polític. És per tot això, que preparem amb molt d’èmfasi i ganes, unes jornades sectorials on parlar, i sobretot escoltar, noves propostes per fer una Amposta millor.

El passat 8 de març vam iniciar aquestes jornades, coincidint amb el dia Internacional de les Dones, reivindicant la igualtat entre els homes i dones. Vam comptar amb l’assistència de la Senadora Beth Abad. Ens va explicar la feina que s’està portant a terme des la comissió d’igualtat al Senat i sobre els plans d’igualtat als municipis. També va assistir la coordinadora de l’Institut de Dones a les Terres de l’Ebre Carme Valls i ens va explicar la feina que fan des de l’Institut de Dones i la situació actual sobre la desigualtat en els diferents àmbits. Per últim, la Directora General de l’Institut de la Seguretat Pública de Catalunya, Annabel Marcos, que va parlar en primera persona de la seva etapa com a dona a la política i sobre les dones als mitjans de comunicació, l’acte va estar presentat i moderat per Eva Panisello.

El proper acte serà el 6 d’abril i parlarem sobre les pensions, en aquests moments tenim confirmada la presència del Diputat al Congreso, Carles Campuzano, qui és el nostre representant a Madrid sobre aquest tema.

Per últim, volem destacar l’èxit participatiu de la pintada del megallaç a l’Avinguda Santa Bàrbara d’Amposta on vàrem recordar els nostres presos polítics i els nostres polítics exil·liats a Brusel·les.