· L’alcaldable Manel Masià afirma que “la millor política social que necessita Amposta és impulsar l’economia”.

· L’Amposta Magnètica és un canvi de model respecte la política de subvencions a la contractació i de plans d’ocupació del govern d’ERC

· La candidatura JuntsxAmposta es reforça en el sector del Comerç amb la Cristina Cervera. Dona dedicada al comerç i compromesa amb Amposta i el país.

· JuntsxAmposta segueix amb la creació d’un nou equip transversal, renovador i professional, amb una nova manera de fer que vol preparar Amposta per al futur.

El cap de llista de JuntsPerAmposta, que ja havia anunciat que obriria la proposta electoral a diferents perfils i sectors de la societat ampostina, ha seguit presentant aquest matí en Roda de premsa el seu projecte de l’Amposta Magnètica. Masià ha definit el projecte com “la força que ha de liderar l’impuls econòmic i social de la ciutat d’Amposta.”
“La millor política social que podem fer per a Amposta és generar feina de qualitat i que siguin les empreses i el comerç qui ho facin. És la manera de preparar Amposta per al futur. És la manera de fer forta Amposta per superar la següent crisi” ha afegit.
Manel Masià ha explicat que “les polítiques porugues, la poca agilitat, la poca proactivitat, les subvencions per “aspersió” (pocs diners a moltes persones) típiques del govern d’ERC i d’Adam Tomàs com a responsable d’Empresa, han fet que Amposta estigui parada, està gelada, nosaltres, des de JuntsxAmposta volem trencar este gel. Volem dinamitzar la ciutat. Volem preparar i fer sòlida l’estructura empresarial i comercial d’Amposta. ”
“Es per això que volem canviar el model. Volem aprofitar AmpostaEmpresa, un ens ja creat que aglutini Fira, Mercat, Empreses, Polígons i Comerç. AmpostaEmpresa ha de ser el buc insígnia de la nostra ciutat. Ha de ser un orgull per a tots els ampostins i ampostines. AmpostaEmpresa ha de ser declarat patrimoni de la ciutat.”
I que implicarà AmpostaEmpresa per a la ciutat:
– Una Fira potent, i clar en un altre palau firal
– Polígons dinàmics i connectats i amb connexió. S’està implantant la fibra per tot la Ciutat però no arriba als polígons
– Suport i acceleració d’aquelles inicitives emprenedores que siguin claus per la ciutat
– Una mirada fora. Estem convençuts que els nostres productes són molt apreciats internacionalment. Impuls a la internacionalització. A la globalitat
– Adaptació a la Revolució Digital
– Atracció / Retenció / Seguiment del Talent.
– Formació especialitzada en el sector.
– Reforma de subvencions i beques
– Agilitzar la pròpia administració
I per últim però no menys important la Dinamització Comercial.
Es per això que avui hem presentat a Cristina Cervera, persona dedicada al comerç de tota la vida, independent, sense dinàmica de partit, però que s’ha posat a treballar al costat nostre des del primer minut per dinamitzar un sector que coneix molt bé.
Cristina Cervera ha explicat una de les propostes del programa de JuntsXAmposta és la implantació d’un marketplace social per impulsar el consum de proximitat. La idea és impulsar l’entrada del comerç dins del món digital, facilitar l’arribada a més públics dels productes locals amb una pàgina web tipus amazon on es pugui comprar qualsevol producte dels comerços d’Amposta. En una segona fase, ens agradaria implantar la vessant social del marketplace on, amb l’ajuda d’alguna entitat social, és pugui fer el repartiment local amb menys de 3 hores.