QUI SOM

Som un grup divers de persones, honestes i treballadores, que ens hem unit amb la idea de dedicar un temps de la nostra vida, al marge de la nostra etapa professional, al servei d’Amposta i al servei de totes les persones del Montsià.

Volem dedicar tot el nostre esforç en crear una ciutat amable, una ciutat que aprofiti el nostre privilegiat entorn per dotar-la de la màxima qualitat de vida perquè en puguem gaudir tots i totes. Volem convertir la nostra ciutat en un referent en qualitat de vida, a les Terres de l’Ebre i a Catalunya. Però al mateix temps una ciutat connectada al món, com una veritable capital del segle XXI, per poder crear noves oportunitats laborals per a tothom.

No obstant, en aquest moment polític d’injustícia i d’anormalitat democràtica que suposa tenir part del Govern de Catalunya a la presó o bé a l’exili també ens comprometrem en fer que Amposta continuï sent un referent en la defensa dels drets democràtics del país i la denúncia de les injustícies polítiques.

Qualitat de vida i prosperitat en un país democràtic que pugui escollir lliurement el seu futur. Una ciutat verda, una ciutat connectada, una ciutat amb oportunitats, una ciutat que aprofiti/atragui el talent, una ciutat amb serveis. Una ciutat de la qual tots ens en sentim orgullosos.

Aquesta és l’equació que a Junts per Amposta ens agradaria trobar-li la solució, i per a la qual treballarem de valent, junts, per aconseguir-la. I aquest és el projecte al qual us convidem a sumar-vos-hi per a fer plegats aquest camí cap al futur, aquest camí cap al present, aquest camí cap a la millora de la nostra qualitat de vida, de totes les persones del Montsià.