Entrevista a Canal21 sobre l’actualitat municipal

politic adam tomàs amposta urbaser contracte doble cost

politic , Amposta, Adam Tomàs , Manel Masià , contracte , doble cost

El portaveu de Junts per Amposta, Manel Masià, ha denunciat l’afany recaptatori del govern d’Adam Tomàs, i ha reclamat més ajuts a les empreses afectades per la pandèmia. De fet, ha afirmat que l’Ajuntament hauria de flexibilitzar i ajornar el calendari fiscal, per ajudar els sectors econòmics del municipi. Masià ha lamentat el cas d’un negoci turístic que ha passat de pagar 900 euros anuals per la recollida de la brossa, a 900 euros mensuals. 

En este sentit, el portaveu de Junts ha reclamat un altre calendari fiscal per als negocis d’Amposta, tenint en compte la situació econòmica. Masià creu que, amb l’última pujada d’impostos i taxes municipals, el govern d’Esquerra ha volgut recaptar més diners.

Masià ha tornat a reclamar més ajudes de l’Ajuntament als sectors econòmics, com la restauració, que estan patint més directament les restriccions per la pandèmia. Així, ha celebrat que finalment l’alcalde acceptés la seua proposta d’anul·lar el cobrament de la taxa de terrasses.

En la mateixa línia, Masià ha proposat crear bons per reactivar el comerç d’Amposta, com els que ha anunciat el govern de Tortosa amb una partida de 400.000 euros.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous Article

ODI/IDO

Next Article

Porta a porta com a la recollida del futur

Related Posts
Total
0
Share