JuntsxAmposta ha presentat 4 modificacions d’ordenances

Amposta, 21 d’octubre de 2020

  • JuntsxAmposta, a més de la modificació presentada dilluns passat, per redissenyar tota l’ordenança de la recollida de brossa, ha presentat 3 propostes més.
  • Que els fills de les víctimes de violència de gènere puguin anar a la llars d’infants de manera bonificada, i les famílies nombroses especials tinguin una rebaixa del 75% del preu públic.
  • S’ha demanat que els nens i nenes en una discapacitat reconeguda de més d’un 33% també tinguin la llar d’infants gratuïta.

JuntsxAmposta ha presentat a l’Ajuntament d’Amposta, a més de la modificació de tota l’ordenança 14 per aplicar la filosofia del seu programa polític ‘qui més recicla menys paga’ tant a nivell familiar com a nivell empresarial o comercial, 3 modificacions d’ordenances més.

La primera modificació, és a l’ordenança 56, que es la que regula el preu públic de la llar d’infants. En les beneficis, veiem que es necessari afegir que els fills de persones que hagin patit violència de gènere puguin gaudir d’un cent per cent del preu bonificat. També que les famílies nombroses especials puguin tenir un descompte del 75%. I els nens amb un 33% o superior de discapacitat puguin també tenir un 100% del preu bonificat. Totes aquestes modificacions van en benefici de famílies que pel seu volum o la seva situació particular ho poden passar malament tant econòmicament o emocionalment.

La segona proposta de modificació, beneficia a aquelles empreses (notaries, gestories, despatxos d’advocats,…) que estan obligats a guardar gran quantitat de paper i estan obligats a destruir-lo amb una empresa certificada de destrucció de documents. No és de rebut que aquestes empreses paguin 3 cops per la mateixa brossa que generen. Per tant el canvi ve per eliminar un dels rebuts a pagar per un certificat de destrucció de documents.

La tercera proposta, va per fer un benefici per al comerç i l’ús de la zona blava per a poder fer funcions de càrrega i descàrrega. La idea és crear una targeta per al comerç que contingui l’import necessari de dos hores a la setmana per fer aquestes tasques del tot necessàries per al nostre comerç.

Total
1
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous Article

JuntsxAmposta presenta l’ordenança per aplicar el lema “qui més recicla menys paga”

Next Article

Amposta arriba a un risc de rebrot de 1.542 punts mentre a les Terres de l'Ebre és de 704 i a Catalunya 841

Related Posts
Total
1
Share