JuntsxAmposta inicia els Consells de ciutat (NdP)

Per tal d’apropar-se a la ciutadania i escoltar suggerències, reflexions i queixes, JuntsxAmposta proposa reunir-se virtualment de moment, i quan es pugui de manera presencial, no per fer cap míting ni cap acte de partit, sinó per escoltar, i millorar. Parar l’orella a les inquietuds dels ciutadans. Sentir el batec de la ciutat.

I això, com a equip, ho volem fer cada dos mesos, en dimecres, a les 19:30, plantejant un tema central, però sempre es podrà opinar de tot, fer que el regidor proposi mocions o preguntes al ple, sempre que estiguin en la línia ideològica de Junts.

La idea va sorgir quan durant la pandèmia amb la primera onada van reunir-se amb el sector del comerç i empresa, i allí van poder copsar quines eren les reivindicacions que feien els diferents empresaris davant aquella situació tant inesperada. A partir d’allí van sorgir diverses reivindicacions, preguntes al ple i mocions presentades en un període de 3 mesos.

Detectar situacions delicades, prevenir possibles problemes, queixar-se del govern o de l’oposició, dubtes de funcionament, ajuda a resoldre situacions incòmodes…per a això han de servir els Consells de Ciutat.

“Com a ciutat, ens mereixem més participació, més escolta activa de la gent. Els polítics hem de saber escoltar i més en estos temps de crisi. El detonant, a més de la bona experiència de l’abril, ha estat el no debat de les ordenances municipals” diu Manel Masià, portaveu de JuntsxAmposta.

La gent que s’apunti a hola@juntsxamposta.cat i rebrà un recordatori amb l’enllaç per participar. La primera sessió programada serà pel dia 11 de novembre a les 19:30.

Total
9
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous Article

Amposta encapçala el rànquing de risc de rebrot a Catalunya en municipis de més de 20.000 habitants.

Next Article

Governar és escoltar

Related Posts
Llegir més

Matonismes

Fa un dies vaig presenciar a les xarxes socials una ràtzia contra una persona que es queixava del…
Total
9
Share