JuntsxAmposta inicia els Consells de ciutat (NdP)

Per tal d’apropar-se a la ciutadania i escoltar suggerències, reflexions i queixes, JuntsxAmposta proposa reunir-se virtualment de moment, i quan es pugui de manera presencial, no per fer cap míting ni cap acte de partit, sinó per escoltar, i millorar. Parar l’orella a les inquietuds dels ciutadans. Sentir el batec de la ciutat.

I això, com a equip, ho volem fer cada dos mesos, en dimecres, a les 19:30, plantejant un tema central, però sempre es podrà opinar de tot, fer que el regidor proposi mocions o preguntes al ple, sempre que estiguin en la línia ideològica de Junts.

La idea va sorgir quan durant la pandèmia amb la primera onada van reunir-se amb el sector del comerç i empresa, i allí van poder copsar quines eren les reivindicacions que feien els diferents empresaris davant aquella situació tant inesperada. A partir d’allí van sorgir diverses reivindicacions, preguntes al ple i mocions presentades en un període de 3 mesos.

Detectar situacions delicades, prevenir possibles problemes, queixar-se del govern o de l’oposició, dubtes de funcionament, ajuda a resoldre situacions incòmodes…per a això han de servir els Consells de Ciutat.

“Com a ciutat, ens mereixem més participació, més escolta activa de la gent. Els polítics hem de saber escoltar i més en estos temps de crisi. El detonant, a més de la bona experiència de l’abril, ha estat el no debat de les ordenances municipals” diu Manel Masià, portaveu de JuntsxAmposta.

La gent que s’apunti a hola@juntsxamposta.cat i rebrà un recordatori amb l’enllaç per participar. La primera sessió programada serà pel dia 11 de novembre a les 19:30.

Total
9
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous Article

Amposta encapçala el rànquing de risc de rebrot a Catalunya en municipis de més de 20.000 habitants.

Next Article

Governar és escoltar

Related Posts
Llegir més

Un any al vostre costat

Tot just aquests dies s’acompleix un any des que Junts per Amposta va començar a formar part de…
Llegir més

ODI/IDO

Com si fos allò que feia fa uns quants anys, com a dissenyador i publicitari, jugant en les…
Total
9
Share