Masià (Junts per Amposta): ‘La bola s’està fent molt gran, i qui vinga ja ho arreglarà’

Manel Masià ha criticat este dijous el pressupost de l’Ajuntament d’Amposta per al 2022, que el govern d’Esquerra aprovarà al ple de dilluns. L’equip de govern ha previst un pressupost de 29,5 milions d’euros, amb 5,7 milions per a inversions. Però Masià ha lamentat la “falta de transparència” del govern d’Adam Tomàs, i ha denunciat que a la documentació que ha rebut l’oposició no hi ha tota la informació econòmica per valorar correctament la salut financera de l’Ajuntament. “Ahir ens van presentar el pressupost a la comissió, però amb molt poca informació de com serien els pagaments i el deute, o fins i tot de si hi havia previsió de romanent de tresoreria o no”, ha remarcat Masià, que ha demanat “una liquidació ben feta, ben explicada”. “Estem anant cada dia amb una mà lligada al darrera als debats dels plens, per la falta de transparència de l’Ajuntament d’Amposta”, ha carregat el portaveu de Junts.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Masià ha afirmat que li ballen els números del consistori, perquè hi ha uns quatre milions d’euros que no sap on situar, després de veure les xifres de la liquidació del pressupost d’enguany. El portaveu de Junts creu que el govern d’Amposta està fent una mena de pilota de neu, amb les inversions no executades d’exercicis anteriors. “Em ballen els números, i he d’acabar de preguntar a intervenció, perquè falten quatre milions i s’està fent una bola gran sobre la inversió. Es van demanar sis milions de préstec, no s’ha executat res i ara demanaran un milió i mig més. Es va fent la bola gran i estan acabant projectes del 2018, és a dir, del mandat anterior”, ha detallat. “La bola s’està fent molt gran, i qui vinga darrera ja ho arreglarà”, ha advertit Masià.

Segons Masià, encara no ha decidit el sentit del seu vot, però al ple de dilluns exposarà algunes propostes per millorar el pressupost, tot i que el govern d’Esquerra té una majoria absoluta de 16 regidors i no necessita cap suport l’oposició. Masià creu que es podrien fer altres actuacions, en lloc de comprar una embarcació elèctrica amb els fons Next Generation. A més, el portaveu de Junts per Amposta ha tornat a reivindicar la creació d’uns bons per ajudar el comerç local a sortir de la crisi del coronavirus, com els que han funcionat a Tortosa amb un èxit notable.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous Article

Tertúlia política a Cadena Ser 16.12.2021

Next Article

Debat del Ple de Pressupostos 2022

Related Posts
Llegir més

El rei nu

Poc es podia pensar Hans Christian Andersen que a l’escriure El rei nu podria descriure tant realment i amb tant…
Total
0
Share