Celebrem que gràcies al nostre grup s’hagi revertit el carril bici disfuncional del carrer Terol

A finals de l’any 2018, a 6 mesos de la campanya de les eleccions municipals, el llavors encara candidat Manel Masià, va fer una roda de premsa on es lamentava de l’escassa construcció de carrils bici a Amposta durant la legislatura 2015-2019. Pocs dies després, l’ajuntament va pintar un carril bici enllaçant el passeig del Canal Marítim amb l’avinguda de la Ràpita a través dels carrers Terol i Oviedo, amb una actuació d’urbanisme tàctic similar a les que ara s’han vist a la ciutat de Barcelona, dibuixant un carril bici sobre l’asfalt i estretint la calçada del carrers Terol i Oviedo.

Dos anys després, després de moltes queixes, petits accidents i poc ús del carril bici, donada la seva perillositat, el regidor Manel Masià, a l’apartat de precs i preguntes del ple municipal del mes de setembre, es va fer ressò de tots estos problemes i va demanar trobar-hi una solució.

Un més després celebrem que l’equip de govern hagi decidit eliminar-lo i cercar una altra solució. Es constata que executar mesures a pressa i corrents de forma reactiva sense estudiar-les, per després tenir que revertir-ho davant la evidència que no funciona, és una mala manera de fer política municipal.

Podeu veure el prec aquí:

Total
11
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous Article

Amposta encapçala el rànquing de risc de rebrot a Catalunya en municipis de més de 20.000 habitants.

Next Article

JuntsxAmposta inicia els Consells de ciutat (NdP)

Related Posts
Total
11
Share