Moció per la instal·lació de tendals a les zones infantils

Desprès de preguntar vàries vegades al Ple de l’Ajuntament (i haver-ho comentat també en Comissions Informatives) sobre la possibilitat d’instal·lar tendals o plantar arbres a les zones infantils per tal de generar ombra i poder-ne gaudir durant tot l’estiu.

Atès que els elements dels jocs infantils quan tenen molta exposició solar agafen molta temperatura, cosa que els fa impracticables durant bastantes hores en aquesta època.

Atès que aquests elements no han de ser fixes i, per tant, durant l’hivern no cal que hi estiguin instal·lats, i poden ser revisats, i si s’escau, reparats.

A més, atenent que som una ciutat en la que, quan bufa el vent, ho pot arribar a fer amb una força desmesurada, però que molts cops estem avisats gràcies a les alertes del pla VENCAT i, per tant, podem reaccionar de manera efectiva.

I, sobretot, arran de queixes de persones i famílies usuàries d’aquestes instal·lacions i, també, per la queixa reiterada via xarxes socials.

JuntsxAmposta demana que es debati al Ple el següent punt:

PRIMER. Crear un pla de treball i fer les instal·lacions necessàries per tal que l’estiu de 2022 tots els parcs i zones infantils de la ciutat d’Amposta tinguin tots els seus elements a l’ombra durant les hores de màxima radiació solar.

Total
2
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous Article

Moció per la modificació de les bases reguladores de les subvencions a Serveis Socials amb perspectiva de dona i LGTBI.

Next Article

Debat a Amposta Ràdio sobre el ple municipal de juliol de 2021

Related Posts
Llegir més

Poble Nou, poble vell

He dedicat bona part de l’estiu a fer visites en profunditat per tal de conèixer, de ben a…
Total
2
Share