Moció de Junts per Amposta per que s’incorpori el camí de Baladres al pla zonal de carreteres de la Diputació de Tarragona.

s’incorpori

s’incorpori

El passat temporal Gloria causà danys en alguns camins municipals, danys que s’afegeixen a l’estat de degradació́ d’anys d’alguns camins, com el camí de Baladres, camí que experimenta força trànsit, ja que serveix d’accés a la platja del Trabucador, la més visitada del delta, dóna sortida al trànsit de mercaderies de les salines i comunica el Poblenou amb Eucaliptus. També́ és un camí molt emprat per ciclistes, i l’estretor de la calcada fa perillós el seu ús compartit amb altres vehicles. A més hauria de servir per descarregar de trànsit la platja d’Eucaliptus, tant perquè en cas de temporal queda impracticable, com per protegir-la per motius ambientals. Per tot això, el camí hauria d’esdevenir una carretera amb una calçada segregada per a bicicletes.

Donat que el pla zonal de carreteres de la Diputació́ contempla el camí́ com susceptible de ser incorporat al pla, donada la seua utilitat social i interès territorial, sol·licitem:

  1. Que l’Ajuntament sol·liciti incorporar al pla zonal de carreteres de la Diputació de Tarragona 2020-2036, encara no aprovat definitivament, el camí de Baladres, bé incorporant-lo al projecte de la nova carretera del Poblenou, formant una carretera perimetral pel sud del terme municipal d’Amposta que enllaci amb la TV-3405, o bé com a nova carretera, ja que a priori compleix els criteris mínims requerits; servir d’unió́ entre nuclis de població́ que sumin més de 150 habitants, en este cas, Eucaliptus i Poblenou, i transcórrer per més d’un terme municipal, ja que un extrem del camí s’emplaça al terme municipal de la Ràpita.
  2. Que mentre no s’executa la reforma, l’Ajuntament efectuï reparacions d’urgència donat el mal estat del ferm, de la mateixa manera que al camí́ del Poblenou.
Total
3
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous Article

Ple Municipal de l'Ajuntament d'Amposta del 24 de febrer de 2020

Next Article

Moció per actualitzar les instal·lacions de la piscina municipal d'Amposta

Related Posts
Total
3
Share