Moció per geolocalitzar les masies i zones rurals d’Amposta

Atès que Amposta, tot i ser una ciutat, té moltes masies disseminades pel seu gran terme municipal, tant a la part de garriga com a la part del Delta.

Atès que quan hi ha una emergència cada minut és important i l’entramat de camins de garriga o de la zona del delta pot fer perdre aquests minuts essencials.

Atès que s’ha vist incrementat el nombre de gent que hi viu de manera permanent en aquestes masies, també a causa del COVID.

Atès que Amposta i la seva policia local disposen d’un catàleg de masies per tal de poder dur a terme un correcte seguiment a les zones rurals però que cal actualitzar i ampliar.

Atès que els Mossos d’Esquadra van presentar un projecte al febrer de 2019 per a tot el Montsià però no s’ha començat actuar al terme d’Amposta.

Atès que en municipis com Alcanar o L’Aldea han fet o estan fent la digitalització del catàleg de masies com a eina per a facilitar l’accés a personal de la policia local, Cos de Mossos d’Esquadra, Creu Roja, Serveis Mèdics, Bombers o Protecció Civil.

Atès que les noves tecnologies de la informació i la comunicació ofereixen una sèrie de recursos i serveis molt útils de cara a la ciutadania.

Per tot això exposat, el grup municipal de JuntsxAmposta demana que:

1.- Es realitzi com més aviat possible l’actualització del Catàleg de Masies d’Amposta.

2.- Utilitzar les noves tecnologies i fer ús dels geolocalitzadors per l’actualització del catàleg.

3.- Dotar els òrgans corresponents de material informàtic adient per la geolocalització de les masies. 4.- Permetre l’accés de manera global a tots els cossos d’emergències locals i nacionals.

Total
5
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous Article

Moció per implantar el mètode KIVA contra l'assetjament escolar als centres educatius d'Amposta

Next Article

Debat a Amposta Ràdio sobre el ple municipal de gener de 2021

Related Posts
Total
5
Share