NdP Manel Masià “Ara cal centrar-nos a Amposta”

Junts per Amposta, crearà l’estructura d’executiva local a la capital de la comarca del Montsià.

  • Deixa la responsabilitat de coordinador de comunicació a l’Ebre que ha exercit des de que va ser escollit al mes de desembre, ara es centra a les municipals de 2023.
  • S’ha creat un equip potent de comunicació a Junts, tot i que s’han quedat alguns projectes al calaix. El nou equip els emprendrà.

Aquest dilluns s’ha confirmat a l’executiva de Vegueria la decisió de Manel Masià de dimitir del seu càrrec de Vegueria com a coordinador de comunicació.

“La coordinació de comunicació es molta feina i ara cal una nova embranzida, i jo, he d’estar centrat a crear un bon equip de cara a municipals, seguir la feina d’oposició, crear un bon programa polític i que la gent ens vegi com alternativa al govern d’ER”, subratlla Masià.

A Junts per Amposta comencem una nova etapa en la creació de l’executiva local, cosa que donarà un nou impuls al projecte amb l’entrada de gent nova a dirigir l’estament orgànic. Les candidatures que es presentin seran confirmades el dia 14 de maig per la Direcció Nacional de Junts.

Des de Junts creuen que es vital recuperar la Capital del Montsià, i es per això que tots els esforços s’han de centrar en l’objectiu comú: explicar el projecte renovat per transformar Amposta. Una Amposta de futur i en futur, adaptada als nous temps, que atragui talent i que no l’expulsi, que es generi feina de qualitat i que el nostre jovent pugui viure i treballar sense haver de marxar fora.

“Aquesta setmana es presenten candidatures a l’executiva de JuntsxAmposta, i per tant, és el punt d’inflexió per a posar-nos a treballar de valent de cara a les eleccions municipals.”, afirma Masià.

Les votacions per escollir executiva local entre les candidatures presentades es faran la setmana vinent del 17 al 19 de maig, on tots els associats de junts a Amposta podran escollir qui els representarà.

“La setmana vinent serem més gent a l’equip de manera oficial. Durant aquests dos anys he tingut un equip molt potent al meu costat per tal d’afrontar tots els reptes possibles. A ells i elles, els ho vull agrair l’esforç que han fet fins ara. I ara, a més, serem més gent, més braços, més cervells pensant, en definitiva, serem més persones per tal de presentar una alternativa. Som l’alternativa, nosaltres ho sabem, però ara ho ha de saber la gent, els ampostins i ampostines.” , puntualitza el portaveu de juntsxAmposta.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous Article

Masià alerta del ‘deteriorament’ de la situació econòmica i financera d’Amposta --- Entrevista a Canal 21

Next Article

Moció en defensa dels municipis afectats per la minva d’ingressos que suposa deixar de cobrar l’ibi per finalització de les concessions de l’autopista ap-7.

Related Posts
Total
0
Share