Respecte al sentit del vot del nostre grup a la moció de SOM AMPOSTA i el contracte de NETEJA d’Amposta.

1) Amposta està bruta

2) Com a grup municipal no fem seguidisme de ningun altre grup municipal

3) L’incompliment de l’empresa ve de la falta de professionalitat d’URBASER? O l’incompliment de l’empresa ve de la manca de previsió de l’equip de govern que improvisa i reacciona a les publicacions de l’oposició i deixa de fer el propi contracte?

4) Dins de les comissions de serveis no se’ns informa de res de l’empresa i el contracte. Només d’aquelles coses que nosaltres preguntem com a oposició. Però no sabem les tasques que fan ni les que han deixat de fer.

Estes van ser les premisses, les idees força, per a dictaminar el nostre sentit del vot.

Que Amposta està bruta, o no està com natros pensem que hauria d’estar, o no està com hauria d’estar pel preu que paguem, es un fet. Que lo fàcil, i perquè no dir-ho, populista es dir, URBASER ens roba, també ho es. Ens roba perquè incompleix el contracte, no posa tot el personal, no neteja allò o allò altre,…

Tot contracte té unes clàusules, A, B, C, D….. i s’han de complir. La sensació o la percepció de que no s’estan fent totes es ben certa. Però aprofundim una mica més? Rasquem una mica més?

Imagineu que un grup de l’oposició posa unes fotos d’una plaça en estat lamentable. Com reacciona el govern?

Imaginem una conversa REGIDOR i EMPRESA

  • [REGIDOR] Durant tota la setmana em neteges això. No vull més fotos d’esta plaça en estat tan lamentable.
  • [EMPRESA] Netejar aquesta plaça durant tota la setmana no està al contracte. Ni té en compte plagues. És una excepció.

El que li passa a este govern que tot és una EXCEPCIÓ. Neteja’m la plaça per a aquest concert, ara aquell grup municipal diu que no netejo xiclets, vinga enviem a netejar xiclets, però aquella zona no està al contracte, dona igual, ja ho compensarem en una altra cosa.

Compensar, es fer una cosa per deixar de fer-ne una altra. I això és el que està passant en la neteja de la ciutat. Se compensen massa coses per fer les excepcionalitats.

De qui es culpa: d’aquell qui executa? O d’aquell qui mana?

Nosaltres ho tenim clar. Aquell qui ha fet un contracte massa encorsetat, que viu en l’excepcionalitat i la improvisació.

Definitivament com que a més, la falta de transparència és un altre fet de l’equip de govern. A les comissions ens informen res o quasi res de les tasques que s’han deixat de fer per les excepcions. Per això hem demanat com a grup que se’ns doni la informació de les tasques fetes per l’empresa i les que s’han fet excepcionalment.

Per això cal recordar, també, que el contracte era un Ferrari, comentari del propi Sr. Adam Tomàs, ell mateix, deia  que abans s’anava en 600. El contracte va ser redactat i aprovat en anteriors mandats, i per tant el nostre grup municipal no hi era en les decisions. Ara mateix des de l’equip de govern sembla que el que volen fer es aguantar estos tres anys que queden de contracte per municipalitzar el servei. Mentrestant, Amposta seguirà bruta, si no canvien estes dinàmiques.

https://www.amposta.cat/ca/registre/marxa-nou-servei-neteja-viaria-i-manteniment-espais-verds-cuidem-amposta

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous Article

Moció d'urgència de suport a MHP Carles Puigdemont davant dels fets de l'Alguer

Next Article

Debat a Amposta Ràdio sobre el ple municipal de setembre de 2021

Related Posts
Llegir més

Governar és escoltar

per Carles Agustí – JuntsxCatalunya Governar és escoltar, o també és escoltar. A banda de tenir un projecte,…
Total
0
Share